marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
kundservice@marron.se
070-319 34 64

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Förpackningar
Kakao, non-temp
Lakrits
Pralinformar
Presentkort
Startpaket
Utbildningsmaterial
Verktyg
Överföringsark

Recept

Chocovic

Michel Cluizel

Michel Cluizel

Michel Cluizel

Valrhona

 

 
 

Instruktion - Gjutning i pralinform

Lär dig gjuta praliner i form. Utförlig steg för steg beskrivning framtagen av pralinör Ingela Svedbro. Denna instruktion finns komprimerad på hemsidan.

40,-
 PLOCKA 
 

Instruktion - Chokladtemperering

Lär dig temperera choklad. Utförlig steg för steg beskrivning framtagen av pralinör Ingela Svedbro.

35,-
 PLOCKA 
 

Recept på ganache

Lär dig framställa kokt ganache (en av de vanligaste pralinfyllningarna i Sverige). Ingredienserna står i en tabell så att du enkelt kan räkna ut hur mycket råvaror som åtgår beroende på antalet formar som fyllningen ska räcka till.

10,-
 PLOCKA