marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
kundservice@marron.se
070-319 34 64

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Förpackningar
Kakao, non-temp
Lakrits
Pralinformar
Presentkort
Startpaket
Utbildningsmaterial
Verktyg
Överföringsark

Recept

Chocovic

Michel Cluizel

Michel Cluizel

Michel Cluizel

Valrhona

 

  Valrhona

Valrhona ...

... kräver egentligen ingen
närmare presentation

Alltsedan Valrhona introducerades på den svenska marknaden för cirka 20 år sedan har den varit top-of-mind hos otaliga konditorer och livsnjutare i hela landet.
    Valrhona Chocolaterie grundades 1922 i Tain-L'Hermitage i Rhône-dalen i södra Frankrike, med en målsättning om att producera och leverera utsökt choklad til chocolatier, konditorier och restauranger över hela världen.

 

Minutiöst urval

Valrhonachokladens enastående kvalitet beror på minutiöst urval av kakaobönor direkt på utvalda plantager av eget folk. De utvalda plantagerna använder varken besprutningsmedel eller pesticider. När bönorna soltorkats fraktas de til Train-L'Hermitage i Frankrike, där de används till chokladframställning i alla dess former.

 

 

Valrhona Noir Guanaja 70% 1 kg

Sänkt pris pga kort datum (BF aug 2017) Valrhona Guanaja – en mörk couvertyrchoklad som används med fördel till desserter och kakor som mousse och brownies. Guanaja har en unik och originell blandning av criollo-, trinitario- och forasterosbönor. Den höga kakaohalten ger en välbalanserad och ovanligt lång eftersmak full av varma toner.

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaobönor, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin) och naturligt vaniljextrakt.
Kan innehålla spår av nötter, mjölk-, och äggprotein, gluten och jordnötter.
Feves (3 gram per bit)
Bäst före 2017-08 eller senare.

325,-
(ord. 365,-)
 PLOCKA