Alla hjärtans dag 2022
|
|
Pralinform no. CW1526
Ger 28 st praliner á 9 gram (31x27x17 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW1218
Ger 21 st praliner á 15 gram (30x36x19 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW1417
Ger 24 st praliner á 11 gram(33x31x15 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW2143
Ger 60 st minihjärtan á 2 gram (20x8 mm)
|
|
|
|
Pralinform no. CW1913
Ger 21 praliner á 13 g (36x29,5x19 mm)
|
|
|
|
Pralinform no. CW1914
Ger 21 halvor á 6,5 g (34x28,5x12 mm).
|
|
|
|
Magnetisk gjutform 1000L13
Chocolate World. Ger 18 praliner á 11 gram (30x32x15 mm). Används tillsammans med överföringsark eller reliefark.
Läs mer Handdisk rekommenderas för att magneterna inte ska rosta.
|
|
|
|
Överföringsark Hearts of love 2-pack
FRI FRÅN E171. IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
Läs mer Innehållsförteckning: E172, socker, emulgeringsmedel: sojalecitin. Bäst före 2024-01-31 eller senare.
|
|
|
|
Pralinask Sweets to my sweet 10-pack
140 x 140 x 30 mm 12-16 bitar Livsmedelsgodkänd Algro Design 300 gram kartong. Tillverkad i Sverige. I priset ingår lock och botten. Levereras plano.
|
|
Jordgubb och balsamico
Jordgubbsgelé
130 g jordgubbsjuice/ puré
eller 250 g frysta jordgubbar
20 g limesaft
76 g strösocker
3 g agar agar
Hoppa över detta steg om du redan har jordgubbspuré/juice. Koka 250 g jordgubbar med 50 g vatten.
Sila och väg upp 130 g jordgubbsjuice i en liten kastrull. Tillsätt 20 g limesaft.
Blanda 76 g socker med 3 g agar agar och rör ned i kastrullen. Värm till 90-95°C under ständig omrörning. Sjud sedan i 3 minuter. Koka ej.
Häll ut i stålram 180x180 mm att stelna.
Stansa ut cirklar med upp och nedvänd tyll (spritsmunstycke) när gelén är fast.
Chokladskal
Pralinform: 1 x CW2295
Callebaut Strawberry 500 g
Målning
1 tsk kakaosmör
1/4 blomma ”IBC Power Flowers Natural red 5 g”
3/4 blomma ”IBC Power Flowers Yellow 5 g”
1 krm bronsfärg
Smält kakaosmör och väg upp 1 tsk i ett litet glas. Blanda med färgen och värm till 40°C. Kyl till 30°C i ett kallt vattenbad. Spraymåla tunt med guldfärg i varje fack. Låt torka och gjut sedan chokladskal.
Balsamicoganache
45 g grädde
22 g glykos
12 g invertsocker
90 g Carma Bourbon
12 g kakaosmör
22 g smör, rumstempererat
22 g balsamvinäger
Värm grädden med sockret till minst 70°C – koka ej. Blanda i övriga ingredienser och värm på låg värme under ständig omrörning. Ta från plattan när ca 10–20% är osmält. Vispa till en slät ganache. Kyl i kallt vattenbad till 27–29°C.
Montering
Spritsa först ett par skal på prov med ganache så att ganache- och gelémängden lirar. Ganachen ska först i, därefter kommer gelén och sist bottnar i tempererad jordgubbschoklad.
|
|
Pralinform no. CW2295
Ger 32 st praliner á 13 gram (Ø29x21 mm).
|
|
|
|
Stålram Martellato 180x180x40 mm
|
|
|
|
Callebaut Strawberry 30% 500 g
Åter i lager 2022-05-30. Rosafärgad couvertyrchoklad med jordgubbssmak. Pellets.
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör (min 30%), skummjölkpulver, soljalecitin, arom, färg E120, vaniljarom. Bäst före 2023-01-01 eller senare.
|
|
|
|
Carma Dark Bourbon 50% 700 g
Åter i lager!Dark Bourbon 50% är en mörk välbalanserad couvertyr med tydliga toner av bourbon-vanilj. Dark Bourbon har bra viskositet för skalgjutning. Naturligt skydd mot fat bloom tack vare tillsatt mjölkfett. Certifiering: UTZ
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaomassa, kakaosmör, mjölkfett, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturligt vaniljpulver. UTZ-ingredienser: kakao. Anmärkning: kakao-, mjölk- och fettinnehåll avser lägsta kakao och mjölk resp. genomsnittligt fettinnehåll. Bäst före 2024-01-21 eller senare.
|
|
|
|
IBC Power Flowers Natural red 5 g
Naturligt färgämne från extrakt av rädisa, äpple och svartvinbär på bärare av kakaosmör. Azo-fri.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör, extrakt av rädisa, äpple och svartvinbär. Kan innehålla spår av mjölk, nötter, soja. Bäst före 2022-12-21 eller senare.
|
|
|
|
IBC Power Flowers Classic yellow 5 g
Classic Yellow är en klargul chokladfärg. Färgämnet kurkumin (E100) extraheras ur gurkmejaroten. Azo-fri.
Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör, E100 (Kurkumin) Kan innehålla spår av mjölk, nötter, soja. Bäst före 2022-10-11 eller senare.
|
|
|
|
Glykos 1 kg
Glykossirap för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering. Tillverkad i Frankrike.
Läs mer Innehållsförteckning: Glykossirap, konserveringsmedel: natriumvätesulfit. Bäst före 2022-11-04 eller senare.
|
|
|
|
Invertsocker Trimoline 2 kg
Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande.
Läs mer Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.
Innehållsförteckning: Kristalliserad invertsockersirap 82%, vatten 18%. Bäst före 2022-09-08 eller senare.
|
125,- (ord. 150,-)
TILLF. SLUT
|
|