marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se
0587-47 47 40

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Förpackningar
Kakao, non-temp
Lakrits
Pralinformar
Presentkort
Prisnedsatt
Recept
Startpaket
Utbildningsmaterial
Verktyg
Överföringsark


Cacao Barry

Callebaut

Chocovic

Mona Lisa


 

  Callebaut

Fler produkter från Callebaut ...

... och till bättre priser

Numera går leveranserna direkt från Belgien till Nora, vilket gör att vi kan hålla ett bättre pris än tidigare.

 

Dessutom får vi tillgång till Callebauts hela sortiment. Vi har valt att plockat in fler Single och Blended origin-couvertyrer samt rättvise- och ekologiska kvaliteter.

 

Callebaut Java 32,6% 2,5 kg

Denna single origin-choklad är gjord på kakaobönor uteslutande från Java. Karamellig smak med en lätt syrlig accent. Krämig konsistens. Enkel att temperera.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (44,5%), kakaosmör (22,5%), helmjölkspulver (22%), kakaomassa Java (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-02-05 eller senare.

435,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 2815 57,7% 10 kg

Callebaut 2815 är ett bra alternativ till 811. Tack vare dess högre andel kakaosmör lämpar den sig väl till gjutning av tunna skal, men också för milda likör- och bärganacher.

Viskositet

1140,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut 811NV 54,5% 2,5 kg

En mildare mörk couvertyrchoklad som kan användas som substitut till ljus choklad i mjölkfria desserter.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2019-09-06 eller senare.

275,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut 811NV 54,5% 1 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform. Innehåller 36,6 % kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2020-01-11 eller senare.

119,-
 PLOCKA 
 

Callebaut CHD-P7142BNFT Bio Fairtrade 70,3% 1000 g

Mörk, lättjobbad choklad med kraftig smak.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Eko-certifikat: Certisys BE-BIO-01
Fair Trade-certifikat: FLO ID 1441
Bäst före 2019-02-15 eller senare.

175,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut W2 28% 2,5 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2018-12-10 eller senare.

345,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 1 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör, helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2018-09-08 eller senare.

155,-
TILLF.
SLUT
 

Tryffelskal mörka Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Bäst före 2019-03-13 eller senare.

210,-
TILLF.
SLUT
 

Tryffelskal ljusa Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Bäst före 2019-06-14 eller senare.

210,-
TILLF.
SLUT
 

Tryffelskal vita Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Runda pralinskal / tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st. Pralinskal är bra att ha hemma om man får fyllning över- spritsa i ganachen/ kolan, locka och doppa därefter i tempererad choklad. Använd händerna när du doppar så går det fort och om du rullar kulorna i handflatan (chokladen måste ha tjocknat lite) så får du tjusiga taggar på kulorna. Bäst före: 2018-04-08 eller senare.

210,-
TILLF.
SLUT