marron.se

VARUKORGEN  |  OM MARRON  |  BEST.VILLKOR

OK!

Nora Chokladskola AB
Nora Chokladskola AB
order@marron.se
0587-47 47 40

Nyheter
Choklad, couvertyr
Chokladfärg
Lakrits
Överföringsark
Övriga råvaror
Pralinformar
Förpackningar
Verktyg
Prisnedsatt
Startutrustning
Recept
Utbildningsmaterial
Presentkort



Cacao Barry

Callebaut

Chocovic



Mona Lisa


 

  Callebaut

Fler produkter från Callebaut ...

... och till bättre priser

Numera går leveranserna direkt från Belgien till Nora, vilket gör att vi kan hålla ett bättre pris än tidigare.

 

Dessutom får vi tillgång till Callebauts hela sortiment. Vi har valt att plockat in fler Single och Blended origin-couvertyrer samt rättvise- och ekologiska kvaliteter.



Callebaut ruby RB1 är här

Vi på Nora Chokladskola och MARRON är stolta att som partner till Callebaut fått förtroendet att vara med och lansera Ruby RB1 på den svenska marknaden. För efter mörk, ljus och vit choklad kommer nu en naturligt rosa choklad. 

Färgen och smaken kommer från att bönorna bearbetas på ett specifikt sätt – the ruby process. I marknadsföringen av Ruby har den här processen hållits hemlig, men patenten är fritt tillgängliga och publika för den som vill fördjupa sig.


Ruby RB1 ska i möjligaste mån kombineras med andra smaker. Ruby sätter igång de kreativa processerna och utmanar dig från en ny vinkel. Eller som Callebaut själva säger – feel the spark!

 

Callebaut ruby RB1 47,3% 10 kg

Ruby RB1 är naturligt rosa tack vare man lyckats bevara rubykakaobönans naturliga färg genom hela tillverkningsprocessen. Smakprofilen är tydligt fruktig och syrlig med inslag av röda bär. Ruby ger dig nya utmaningar när det kommer till smakkombinationer – men samtidigt är belöningen stor när du lyckas.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av nötter.
Bäst före 2019-06-28 eller senare.

Kan (eller bör, beroende på tillämpning) förtunnas med 5% kakaosmör.

1995,-
 PLOCKA 
 

Callebaut ruby RB1 47,3% 1 kg

Ruby RB1 är naturligt rosa tack vare man lyckats bevara rubykakaobönans naturliga färg genom hela tillverkningsprocessen. Smakprofilen är tydligt fruktig och syrlig med inslag av röda bär. Ruby ger dig nya utmaningar när det kommer till smakkombinationer – men samtidigt är belöningen stor när du lyckas.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör, skummjölkpulver, helmjölkpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom.
Kan innehålla spår av nötter.
Bäst före 2019-06-28 eller senare.

Kan (eller bör, beroende på tillämpning) förtunnas med 5% kakaosmör.

215,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Java 32,6% 2,5 kg

Denna single origin-choklad är gjord på kakaobönor uteslutande från Java. Karamellig smak med en lätt syrlig accent. Krämig konsistens. Enkel att temperera.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (44,5%), kakaosmör (22,5%), helmjölkspulver (22%), kakaomassa Java (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-10-05 eller senare.

435,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Arriba 39% 2,5 kg

En nötig och lyxig mjölkchoklad gjord på National Forastero, Ecuador. Idealisk till olika nougatfyllningar som Gianduja och Pralinémassa. Eller som chokladskal till kolafyllningar. Eventuell överbliven choklad skulle jag göra en chokladsås av att rippla över Ben & Jerry´s-glassen. /Pralinören

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker, kakaosmör (39,1% fett inkl mjölkfett), helmjölkspulver (25,5%), kakaomassa Ecuador, skummjölkpulver,emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom.
Bäst före 2019-09-29 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Satongo 72,2% 2,5 kg

Extra bitter med toner av röda frukter och Bourbon vanilj.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-08-20 eller senare.

395,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Fortina 65,1% 2,5 kg

Pga bönproblem kommer denna sort tidigast in 6:e november. Ingår i Callebauts serie ”Finest Selection”. Gjord på kakaobönor från Sydamerika och Asien. Och smakprofilen då? Jo här finns toner av kanel, ingefära, lakrits och citron. Kombinera gärna ihop med chili, kaffe, whiskey, kardemumma eller kola.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2019-02-02 eller senare.

375,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut Madagascar 67,4% 2,5 kg

Mörk couvertyrchoklad baserad på en blandning av forastero, trinitario och criollo.
Smakprofil: toner av blåbär, lakrits och kaffe.


Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa Madagascar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2020-05-30 eller senare.

425,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Gold 30,4% 2,5 kg

Callebaut Gold är en vit chokladcouvertyr som kompletterats med karamelliserat socker och karamelliserad mjölk. Den är intensiv men balanserad och har rika toner av toffee, smör, grädde och salt.

Viskositet

Läs mer

Bäst före 2019-03-23 eller senare.

375,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 2815 57,7% 2,5 kg

2815 är vår mest sålda allround-choklad. Den har en välbalanserad kakaosmak och lämpar sig till både doppning, gjutning och ganache. I kursköket förtunnar vi 2815 med 50 gram kakaosmör per kilo choklad. Då kan flera formar gjutas samma batch och risken för bubblor i formarna minskar.

Viskositet

Läs mer

Bäst före 2020-06-15.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 70-30-38NV 70,5% 2,5 kg

En lite bittrare allround-choklad som passar till både gjutning, doppning och fyllningar.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom. Kan innehålla mjölk.
Bäst före 2020-07-24 eller senare.

310,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 70-30-42NV-554 70% 1 kg

En lättjobbad, mörk baschoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: Kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturlig vaniljarom.

135,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811NV 54,5% 2,5 kg

En mildare mörk couvertyrchoklad som kan användas som substitut till ljus choklad i mjölkfria desserter.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2020-07-04 eller senare.

275,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 811NV 54,5% 1 kg

Mörk couvertyrchoklad i droppform. Innehåller 36,6 % kakaosmör.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Kakaomassa, socker (43%), kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Bäst före 2020-05-30 eller senare.

125,-
 PLOCKA 
 

Callebaut ekologisk mörk couvertyr 70,3% 1 kg

Tunnflytande och lättjobbad. Bitter.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av mjölk.
Eko-certifikat: Certisys BE-BIO-01 Fair Trade-certifikat: FLO ID 1441
Förvaras i 16-22°C.
Bäst före 2020-06-17 eller senare.

175,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Power 41 40,7% 2,5 kg

Ljus couverture i pelletsform.

Viskositet

325,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823NV 33,6% 2,5 kg

Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör (24%), helmjölkspulver, kakaomassa (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2019-06-01 eller senare.

295,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 823NV 33,6% 1 kg

Åter i lager 30/11. Ljus couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (42%), kakaosmör, helmjölkspulver (22,5%), kakaomassa (11%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2020-01-10 eller senare.

135,-
TILLF.
SLUT
 

Callebaut W2 28% 2,5 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör (29,5%), helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2019-06-06 eller senare.

345,-
 PLOCKA 
 

Callebaut W2 28% 1 kg

Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning:
Socker (46,5%), kakaosmör, helmjölkspulver (23,5%), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom
Bäst före 2019-02-08 eller senare.

155,-
 PLOCKA 
 

Callebaut 5W2NV-554 38,8% 1 kg

Bra vit couverture till gjutning av skal och doppning.

Viskositet

Läs mer

Innehållsförteckning: socker, kakaosmör, helmjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom. Bäst före 2019-05-31 eller senare.

145,-
 PLOCKA 
 

Callebaut White bio fairtrade 32,6% 1 kg

Vit, rättvisemärkt, ekologisk couverture.

Viskositet

Läs mer

Ingredienser: Socker (eko), kakaosmör (eko), fullmjölkpulver (eko).
FLO/ Fair-trade product.
Bäst före 2019-09-11 eller senare.

165,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal mörka Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Bäst före 2019-12-02 eller senare.

210,-
 PLOCKA 
 

Tryffelskal ljusa Callebaut 126 st

Runda pralinskal/ tryffelkapslar 2,6 g 25 mm. Förpackningen innehåller 2 kartor á 63 st.

Läs mer

Bäst före 2019-08-02 eller senare.

210,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Crispearls Salted Caramel 800 g

Callebaut Cerealier med karamellsmaksatt choklad. Obs! Den krispiga kärnan innehåller gluten.

Läs mer

Ingredienser: Blandning av vit choklad och mjölkchoklad med karamellsmak, (socker, kakaosmör 29%), karamellpulver (kondenserad mjölk, socker, glykos, salt, surhetsreglerande medel E500, helmjölpulver, vasslepulver (mjölk), kakaomassa, sojalecitin, naturlig arom, salta spröda cereals (vetemjöl, socker, salt, havremjöl, E500, naturlig vaniljarom), glykos, socker, akaciagummi (E414), modifierad stärkelse, veg fett (kokosolja). Bäst före 2019-06-07 eller senare.

215,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Mini Chocolate Crispearls 425 g MIX

Callebaut crispearls för dekoration av chokladdrinkar och bakverk.

Läs mer

ingredienser crisped cereals (rismjöl, socker, salt, kakaosmör), choklad 25% (kakaomassa, socker, kakaosmör, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vaniljarom), mjölkchoklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, kakaomassa, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), vit choklad 19% (socker, kakaosmör, helmjölkpulver, mjölkpulver, sojalecitin, naturlig vanilj), glykossirap, stärkelse, glansmedel E414, modifierad stärkelse, kokosfett. Kan innehålla gluten. 2019-05-18 eller senare

225,-
 PLOCKA 
 

Callebaut Malchoc Dark 54% 5 kg sockerfri

Mörk choklad utan tillsatt socker - sötman kommer från sockersubstitutet maltitol. Smaken och munkänslan ligger nära traditionella couvertyrer som 811. Samma bräck och samma färg och glans. 5 kg block.

Viskositet

Läs mer

Bäst före 2020-06-11 eller senare.

Finns även ljus till samma pris. Skriv en kommentar i kassan för att beställa.

795,-
TILLF.
SLUT