|
|
|
Chokladform no. CW2251
För gjutning av Hot chocolate bombs. Ger 12 halvsfärer á Ø 50 mm.
|
|
|
|
Chokladform no. CW2253
För gjutning av Hot chocolate bombs. Ger 6 halvsfärer á Ø 70 mm.
|
|
|
|
Chokladform no. CW2254
För gjutning av Jumbo Hot Chocolate Bombs. Ger 6 halvsfärer á Ø 80 mm.
|
|
|
|
Pralinform no CW2338
Ger 32 praliner á 7 g (35x18x15 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW1673
Ger 16 st praliner á 10 gram (45,5x25x12,5 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CF0614
Ger 16 praliner á 9 g (40x15,5x16 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW1217
Ger 24 st halvor á 9 gram (Ø30 mm).
|
|
|
|
Pralinform no. CW1926
Ger 21 praliner á 12 g L30,5 x H24 mm.
|
|
|
|
Pralinform Martellato MA4007 Piramide cone
Ger 28 praliner á 11 g (25x25x55 mm)
|
|
|
|
Pralinform no. CW1025
Ger 24 st praliner á 15 gram- 36x22x20 mm.
|
|
|
|
Chokladform no. CW1792
Ger 2 chokladkakor á 55 g med dim. 85x85x9,50 mm.
|
|
|
|
Överföringsark Winter forest 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
|
|
|
|
Överföringsark Manderas 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
|
|
|
|
Överföringsark Scotty Tartan 2-pack
IBC Belgium. 2 extra stora ark á 300x400 mm. Transparent bakgrund. Räcker till sex gjutningar.
|
|
|
|
Lubeca Lübecker Marzipan 52% 200 g
Marsipanråmassa gjort på Valencia medelhavsmandel.
Läs mer Innehållsförteckning: Medelhavsmandel från Valencia 52%, socker, vatten, invertsockersirap, naturlig rosarom. Kan innehålla spår av hasselnötter och andra nötter. Vikt: 200 gram Bäst före 2021-10-09 eller senare
|
|
|
|
Cacao Barry Lactée Caramel 31% 1 kg
Lactée Caramel är en ljus, söt couvertyr med tydlig mjölk- och karamellkaraktär. Diskret karamellkrisp som framträder mot slutet. Certifiering: Cocoa Horizons
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, brynt socker (1,5%), emulgeringsmedel: sojalecitin, arom, paprikaoleoresin, naturlig vaniljarom. Bäst före 2021-05-14 eller senare.
|
|
|
|
Callebaut Gold 30,4% 2,5 kg
Callebaut Gold har rika toner av toffee, smör, grädde och salt.
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Kakaosmör, socker, helmjölkspulver,mjölksocker,vasslepulver (mjölk), skummjölkpulver, brynt socker (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt. Bäst före 2021-09-11 eller senare.
|
|
|
|
Cacao Barry Mexique 66% 1 kg
Mexique är en mörk couvertyr med initialt syrliga toner som övergår i kryddiga dito med inslag av lakrits och trä. Mexikanska kakaobönor, huvudsakligen Forastero. Certifiering: Cocoa Horizons
Viskositet

Läs mer Innehållsförteckning: Kakaomassa Mexico, socker, kakaosmör, sojalecitin, naturligt vaniljpulver (frön från vaniljstång). Kan innehålla spår av mjölk. Bäst före 2021-11-02 eller senare.
|
|
|
|