Varukorg totalbelopp

Delsumma 465,-
Frakt
Totalt 465,-
Varav moms50,-
LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Här hittar du choklad till desserter, glass, bakning och praliner. Vid gjutning av pralinskal är det viktigt att använda en couvertyr med rätt fluiditet. Fluiditeten anges på förpackningarna i form av droppar men finns också utskrivet på respektive produktsida. Har couvertyren inte rätt fluiditet från början kan den förtunnas med kakaosmör. Läs mer om fluiditet och förtunning i kunskapsbanken.

På många chokladpåsar är tempereringskurvan förtryckt, men vi rekommenderar att använda våra kurvor istället för högre glans och bättre krympning. Dessa hittar du i denna artikel i kunskapsbanken.

Allt ovan och mycket mer därtill hittar du dessutom i Grundbok i pralintillverkning.

Titel

Till toppen