Varukorg totalbelopp

Delsumma 325,-
Frakt
Totalt 325,-
Varav moms18,-
LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Här kommer recept på en bra basfyllning som passar lika bra i chokladkalendern som i påskägget. Hållbarhet är cirka 6 månader.

Receptet räcker till 1 st form i 1000-serien. Gör gärna dubbel sats.

INGREDIENSER
45 g kallpressad kokosolja
90 g Malmö vegan vit 44%
45 g kokosflingor

ARBETSBESKRIVNING
Mixa kokosflingorna till 1/3 av storleken.
Smält ihop kokosoljan och chokladen. Värm i en bunke i micron eller på låg värme i en liten kastrull.
Rör i de mixade kokoskornen.
Kyl fyllningen i ett kallt vattenbad till 22–24°C. Ta upp kärlet och vispa i 30 sekunder. Fyllningen är fortfarande rinnig, men kommer stelna och bli fast i pralinskalet.
Fyll chokladskalen till 90% antingen från en kanna med pip eller med fylltratt.
Ställ formen i kylskåp i 30 minuter eller i rumstemperatur över natten.
Locka med temperad choklad.

Titel

Till toppen