Månadens kampanj går på temat fortbildning – vi kör 25% på ett flertal titlar under hela mars månad. Så ta tillfället i akt att inspireras lär dig mer tekniker inför påskens produktion.
-
Sale!
Chokladikum KAMPANJ
Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept som inte kräver termometer eller pralinform och lite svårare tekniker. Pralinerna blir veganska samt alkoholfria och kan göras glutenfria.
Ingela Svedbro har även skrivit Grundbok i pralintillverkning.325,-Det ursprungliga priset var: 325,-.245,-Det nuvarande priset är: 245,-. -
Sale!
XOK KAMPANJ
XOK bjuder på en riktig djupdykning i nougat- och chokladbarvärlden – en unik bok av David Gil och Ingrid Serra. 416 sidor. 62 olika kreationer. 260 recept. Grundläggande ingredienser, teorier och tekniker för giandujas, marsipaner, ganacher, traditionella nougater, toppingar och mycket mer.
835,-Det ursprungliga priset var: 835,-.625,-Det nuvarande priset är: 625,-. -
Sale!
The Chocolatier’s Kitchen – Callebaut KAMPANJ
The Chocolatier's Kitchen – resultatet av ett mångårigt arbete, är ett ambitiöst referensverk på 3,5 kg. Värt att nämna är att recepten är graderade i olika shelf life-klasser, från ett par veckor upp till flera månader.
1 495,-Det ursprungliga priset var: 1 495,-.1 120,-Det nuvarande priset är: 1 120,-. -
Sale!
The Pastry Alphabet – Cacao Barry KAMPANJ
The Pastry Alphabet från Cacao Barry är en samling grundläggande dessertrecept. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel: kakor, krämer/mousser, glasyrer och degar. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, tillämpning, tips, förvaring, allergener och en vetenskaplig beskrivning. Alla mått är i gram.
495,-Det ursprungliga priset var: 495,-.370,-Det nuvarande priset är: 370,-. -
Sale!
The Cacao Alphabet – Cacao Barry KAMPANJ
The Cacao Alphabet från Cacao Barry är en ny receptbok där kakaopulvret står i centrum. Den beskriver ingående hur kakaopulver med exempelvis olika fetthalter påverkar resultatet. Den är indelad i sex olika huvudkapitel: kakor, drinkar, krämer/mousser, glasyrer/sorbeter, degar och övrigt. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, det mest lämpliga kakaopulvret att använda, tillämpning, tips, vetenskaplig beskrivning, förvaring och allergener.
495,-Det ursprungliga priset var: 495,-.370,-Det nuvarande priset är: 370,-. -
Sale!
Chocolate – Ramon Morató KAMPANJ
Chocolate av Ramon Morató är prisbelönt (Gourmand World Cookbook Awards) och ansedd som en av de allra bästa böckerna inom ämnet. Med sina 416 sidor omfattar den 200 recept och behandlar allt från mousser, tryfflar, fyllningar, råmaterial och de viktigaste teknikerna vid pralintillverkning. Sjätte utgåvan.
1 295,-Det ursprungliga priset var: 1 295,-.970,-Det nuvarande priset är: 970,-.