LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Den 26-27 april ges en sista möjlighet att gå ”Grundkurs i pralintillverkning” och ”Fortsättningskurs nivå 1” i vår.

Första kursdagen ligger fokuset på temperering, gjutning och framställning av ganache. Dag två testar vi air-brushteknik, knådar pralinémassa, kokar caramel samt lockar och paketerar.

I slutet av kursdagarna finns möjlighet att botanisera i MARRONs fysiska butik. I fackhandeln hittar du pralinformar, choklad, färger, överföringsark, askar med mera.

Läs mer om våra utbildningar och boka här: www.chokladskolan.com

Väl mött i chokladköket!
Ingela, Marcus och Diana.

Titel

Till toppen