LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Vi har fått in en batch invertsocker (Trimolin) med lite kort datum från leverantör (BBD 2024-01-24).
Invertsocker har en god förmåga att binda det fria vattnet i ganachen och förlänger på så vis dess hållbarhet. Därutöver har den fukthetsbevarande och konsistensgivande egenskaper samt motverkar kristallisering. Dosering är cirka fem viktprocent i ganache.

  • Invertsocker Trimolin 2 kg

    Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.

    215,-

Titel

Till toppen