LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Dessa små söta praliner poppar verkligen i fikaasken! Kakorna består av tre komponenter: en botten i ljus choklad, en nougat och en spritsad krans i karamelliserad vit choklad.

Läs hela receptet i Kunskapsbanken

  • Callebaut 823 33,6% 1 kg

    Callebaut 823 är en ikonisk ljus couvertyrchoklad med stor kropp och balanserat karamelliga toner som fungerar i de flesta tillämpningar, men förtunnas 5-10% för gjutning och doppning.

    375,-
  • Callebaut W2 28% 1 kg

    Vit couvertyrchoklad i droppform. Populär allroundchoklad.

    355,-
  • Cacao Barry Praliné Amandes Noisettes 50% 1 kg

    Mellanrostad praliné av 25% hasselnötter och 25% mandlar. Med sammetslen textur, djupa smaker och gyllene kulör.

    395,-
  • Callebaut Fine Hazelnut Praliné 50% 1 kg

    Hasselnötspraliné från Callebaut framställd av de finaste hasselnötterna från odlingar i Spanien, Italien och Turkiet. Hasselnötterna plockas när de är helt solmogna, och skalas max 12 timmar innan rostning och karamellisering för att bevara de delikata fruktiga smakerna. Pralinén, som är mycket krämig och med liten partikelstorlek, passar perfekt för pralinfyllningar, giandujas, glass, bavaroiser, mousser och mycket mer.

    375,-
Till toppen