LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Nu finns det efterlängtade invertsockret Trimolin åter i lager, tillsamammans med glykos i 1 kg och 7 kg hinkar.

Invertsocker är en central produkt vid pralintillverkning. Den används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos.

  • Sale!

    Fondant pâtissier 1 kg KORT DATUM

    Fontantsockerfyllning för konfektyrer och desserter. Tillverkad i Frankrike.

    Det ursprungliga priset var: 135,-.Det nuvarande priset är: 95,-.
  • Sale!

    Glykos 1 kg ÖVERLAGER

    Glukossirap (ett annat namn för glykos) för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering.

    Det ursprungliga priset var: 115,-.Det nuvarande priset är: 85,-.
  • Glykos 7 kg

    Glukossirap (ett annat namn för glykos) för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering.

    495,-
  • Invertsocker Trimolin 2 kg

    Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.

    235,-
Till toppen