CACAO BARRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

  • Receptkompendium 5x Ganachebasrecept

    Choklad, grädde och smör är några av basingredienserna i en klassisk ganache. I det här paketet ingår sex hållbarhetsberäknade basrecept på ganache med alkohol och bär- med cirka 100 olika förslag på smaksättare, tre naturella ganacher och tre växtbaserade. Recepten återfinns även i senaste utgåvan av Grundbok i pralintillverkning.

    125,-
  • Receptkompendium 5x Ganachebasrecept

    Choklad, grädde och smör är några av basingredienserna i en klassisk ganache. I det här paketet ingår sex hållbarhetsberäknade basrecept på ganache med alkohol och bär- med cirka 100 olika förslag på smaksättare, tre naturella ganacher och tre växtbaserade. Recepten återfinns även i senaste utgåvan av Grundbok i pralintillverkning.

    125,-
  • Receptkompendium 5x Ganachebasrecept

    Choklad, grädde och smör är några av basingredienserna i en klassisk ganache. I det här paketet ingår sex hållbarhetsberäknade basrecept på ganache med alkohol och bär- med cirka 100 olika förslag på smaksättare, tre naturella ganacher och tre växtbaserade. Recepten återfinns även i senaste utgåvan av Grundbok i pralintillverkning.

    125,-
  • Receptkompendium 5x Ganachebasrecept

    Choklad, grädde och smör är några av basingredienserna i en klassisk ganache. I det här paketet ingår sex hållbarhetsberäknade basrecept på ganache med alkohol och bär- med cirka 100 olika förslag på smaksättare, tre naturella ganacher och tre växtbaserade. Recepten återfinns även i senaste utgåvan av Grundbok i pralintillverkning.

    125,-