Alkaliserat kakaopulver med kraftfull och komplex chokladsmak. Bittra och aningen rökiga toner med inslag av torkad frukt. Djup rödbrun kulör. 100% kakao varav 20-22% kakaosmör. PH 7,8-8,4
Kakaopulver med rustik smak av rostad kakao med toner av körsbär, torkad frukt och kryddor. Mörkbrun kulör. 100% kakao varav 10-12% kakaosmör. PH max 6,1.
Ekologiskt kakaopulver producerat av kakaobönor från Dominikanska Republiken med pikant och fruktig chokladsmak och med toner av citrus och söta kryddor. Ljusbeige kulör. 100% kakao varav 10-12% kakaosmör. PH max 6,0.
Alkaliserat kakaopulver med rik fudgesmak och med toner av röd frukt, hasselnöt och blommor. Kulören är ljusrosa (torr) respektive rödbrun (våt). 100% kakao varav max 1% kakaosmör. PH 7,6-8,2.
Alkaliserat kakaopulver med kraftfull, bitter kakaosmak. Blommiga toner med inslag av cookies och sesam. Kulören går åt det kolsvarta hållet. 100% kakao varav 10-1%% kakaosmör. PH 6,7-7,1.
Van Houten Gold är ett chokladdryckspulver med uttalad karamellsmak. Det är tillverkat av karamelliserat socker och karamelliserad mjölk och har rika toner av toffee, smör och grädde.
Van Houten Ruby chokladdryckspulver är världens första Ruby-chokladdryck. Ruby, som är den fjärde chokladtypen, har en helt unik smak. Den är varken bitter, mjölkig eller för sök utan har istället fräscha, bäriga toner.
Van Houten Dark är ett chokladdryckspulver med intensiva mörka, bittra och aningen rostade toner. Smaken är rik, djup och välbalanserad. Perfekt både med mejeribaserad och vegansk mjölk.
Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.
Cara Crakine är blandning av karamellmjölkchoklad och rostade kexbitar. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer. Testa gärna Pralin Feuilletine som är en liknande produkt.
Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
Pistagepraliné 70% framställd av lättrostade medelhavspistagenötter. Perfekt till ganacher, crémeuxer, glass och för dekoration. Välbalanserad sötma och djup olivgrön kulör.
Pistagepraliné 70% framställd av lättrostade medelhavspistagenötter. Perfekt till pralinfyllning, crémeuxer, glass och för dekoration. Välbalanserad sötma och djup olivgrön kulör.
Grand Caraque från Cacao Barry är 100% kakaomassa i pelletsform med ett brett användningsområde. Höjer kakaohalten och adderar djup både vad gäller färg och smak till ganacher och couvertyrer.
Mona Lisa crispearls för dekoration av chokladdrinkar och bakverk. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Cerealier med överdrag av mörk choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Cerealier med överdrag av ljus choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Cerealier med överdrag av vit choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Cerealier med överdrag av caramel-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Cerealier med överdrag av Ruby-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.