Digital våg för uppvägning av ingredienser där noggrannheten är särskilt viktig. Bakbelyst display med snabbreagerande viktangivelse. Levereras tillsammans med en uppvägningskål på 2,2 liter.
Sao Thome från Callebaut är en Single Origin-choklad tillverkad av Amelonado-bönor. Den har en mycket intensiv och komplex smak, rik på rostad choklad och många fruktiga toner såsom aprikos, röd frukt, citrus och även toner av te.
Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj. Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp. OBS! Värms ej över 40 °C.
Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.
Ger 10 bitar á 8 gram (45x45x5 mm). Signaturform Nora Chokladskola. Designsamarbete med Chocolate World. Kombinera gärna med CW1258 för att göra planeter.