Genom den utvecklade jäsmetoden QFermentation fångas och bevaras de renaste kakaotonerna för en
kraftfull smak. Lactée Supérieure levererar dessutom en intensiv mjölksmak med aromatiska och
karamelliga toner.
100% växtbaserad mörk, vegansk couvertyr. Receptet är baserat på den klassiska Callebaut 811. De väsentliga skillnaderna är att NXT Dark inte innehåller några spår av mejeriprodukter (gäller endast 2,5 kg) och solroslecitin istället för sojalecitin som emulgeringsmedel.
Carma Black Zabuye är den kulörmässigt mörkaste chokladen på marknaden. Kärv och med framträdande bitterhet. Används med fördel tillsammans med White Nuit Blanche i grafiska skapelser.
Ekologiskt kakaopulver producerat av kakaobönor från Dominikanska Republiken med pikant och fruktig chokladsmak och med toner av citrus och söta kryddor. Ljusbeige kulör. 100% kakao varav 10-12% kakaosmör. PH max 6,0.
En salt färdig mix av lakritspulver, salmiak och rörsocker som kokats till en lakritssyrup. Syrupen är perfekt för att ge extra tryck åt en mörk ganache men lika användbar till glass, milkshake, bakning och smaksättning i såser med mera.
En söt färdig mix av lakritspulver och rörsocker som kokats till en lakritssyrup. Syrupen är perfekt för att ge extra tryck åt en mörk ganache men lika användbar till glass, milkshake, bakning och smaksättning i såser med mera.
Gjutram för enkel och precis produktion av kreationer i flera lager, som exempelvis ganacher och geléer. Med basen som grund adderas ramarna en efter en för att få en slutprodukt med tydligt definerade lager med homogen tjocklek och vikt. Används med fördel tillsammans med guitar sheets 270x270 mm.
Cerealier med överdrag av mörk choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.