Grand Caraque från Cacao Barry är 100% kakaomassa i pelletsform med ett brett användningsområde. Höjer kakaohalten och adderar djup både vad gäller färg och smak till ganacher och couvertyrer.
Cerealier med överdrag av Ruby-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
105 x 105 x 30 mm Plats för 9 praliner Livsmedelsgodkänd Algro Design kartong. Tillverkad i Sverige. I priset ingår lock och botten. Komplettera gärna med insats 105F och mjukwell. Levereras plano.
140 x 140 x 30 mm Plats för upp till 16 praliner Livsmedelsgodkänd Algro Design kartong. Tillverkad i Sverige. I priset ingår lock och botten. Komplettera gärna med en 140-insats och mjukwell. Levereras plano.