Ger 2 st kakaofruktshalvor som monteras ihop till en komplett frukt med måtten 190x85x85 mm. Plan botten och matterad yta. BPA-fri Tritan-plast. Italiensk tillverkning.
Ger 3 st chokladkakor á 75 g (155x75 mm). Formen har olika nivåer av mattering och diskret avsiktlig skevning. BPA-fri Tritan-plast. Italiensk tillverkning.
Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj. Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp. OBS! Värms ej över 40 °C.
Fleur de Cao är en kompromisslös blandning av det bästa från Latinamerika och Afrika. Arriba- och Forasterobönor skapar tillsammans en intensiv, bitter choklad med balanserad syra, subtila blommiga toner med inslag av röda bör, lakrits, trä och banan.
Cacao Barry Passy är en bitter men samtidigt fruktig och syrlig couvertyr med toner av lakrits. Den är mycket lågviskös (flyktig) och lämpar sig därför bra för skalgjutning.
Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
Pistagepraliné 70% framställd av lättrostade medelhavspistagenötter. Perfekt till ganacher, crémeuxer, glass och för dekoration. Välbalanserad sötma och djup olivgrön kulör.
100% växtbaserad mörk, vegansk couvertyr. Receptet är baserat på den klassiska Callebaut 811. De väsentliga skillnaderna är att NXT Dark inte innehåller några spår av mejeriprodukter (gäller endast 2,5 kg) och solroslecitin istället för sojalecitin som emulgeringsmedel.
Carma Black Zabuye är den kulörmässigt mörkaste chokladen på marknaden. Kärv och med framträdande bitterhet. Används med fördel tillsammans med White Nuit Blanche i grafiska skapelser.
Dark Bourbon 50% är en mörk välbalanserad couvertyr med tydliga toner av bourbon-vanilj. Dark Bourbon har bra fluiditet för skalgjutning. Naturligt skydd mot fat bloom tack vare tillsatt mjölkfett.
Utgående produkt i förmån för motsvarande på 1,5 kg-förp, därav nedsatt pris.
Milk Claire har utsetts till världens bästa mjölkchoklad av Accademia Maestri Pasticceri Italiani. Den tillverkas av utvald schweizisk mjölk och har karamelliga och lätt maltiga toner.
Kraftigt fettreducerat kakaopulver som adderar en rik kakaosmak. Idealisk för glasstillverkning då den ger full möjlighet att styra fetthalten och därmed konsistensen på den färdiga produkten. Balanserad bitterhet, aningen syrliga toner och en mycket lätt munkänsla. Djup mörkbrun kulör. 100% kakao varav mindre än 1% kakaosmör.
Kort datum. Cerealier med överdrag av Ruby-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
140 x 140 x 30 mm Plats för upp till 16 praliner Livsmedelsgodkänd Algro Design kartong. Tillverkad i Sverige. I priset ingår lock och botten. Levereras plano.