LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

I samband med en fortsättningskurs på Nora Chokladskola fick vi ett önskemål. ”Vi vill ha recept på grädde till pralinsemlor som är växtbaserat”, sade två kursdeltagare. Så här kommer receptet till våra härliga Motalaelever och alla andra som vill göra veganskt.

INGREDIENSER
100 g Malmö Vegan vit 44%
30 g rapsolja

ARBETSBESKRIVNING
Montera en stjärntyll 4 eller 6 mm i en spritspåse. Ställ fram pralinerna som ska dekoreras samt en slickepott.

Väg upp råvarorna i en kastrull och värm på låg värme under omrörning tills chokladen smält.

Sänk ned kastrullen i ett kallt vattenbad. Vispa tills fyllningen tjocknar. Häll genast upp den i spritspåsen och dekorera pralinerna.

När fyllningen tjocknar i påsen så massera den mjuk igen. Kräm som blivit hård kan även värmas och vispas om antingen samma dag eller senare.

Till toppen