Chokladfackhandeln MARRON drivs av Nora Chokladskola AB. © 2022. Alla rättigheter reserverade.
LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

När man gör chokladoblater så tempererar man ofta chokladen och spritsar ut cirklar. I denna instruktion beskrivs ett enklare arbetssätt som vare sig kräver kunskap om temperering eller en termometer. Det enda som behövs är choklad, god topping och en ugnsplåt.

INGREDIENSER
Malmö Vegan Vit
Malmö Vegan Mylk
Topping, såsom frystorkade bär, hasselnötskrokant, lakritsgranulat mm.

ARBETSBESKRIVNING
Värm en plåt i ugnen eller med varmluftspistol.
Lägg en chokladpuck åt gången på den heta plåten.
När hela ytan på chokladbiten är smält doppas den i topping.
Munsbitarna på bilden är garnerade med frystorkade hallon, lingonpulver, fine och raw organic liquorice powder och Callebaut Hazelnut Bresilienne.

Title

Go to Top