LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Ganache med klassiska pepparkakssmaker är ett säkert kort till jul.
Receptet räcker till en form i 1000-serien.

INGREDIENSER
40 g grädde
4 g glykos
120 g mjölkchoklad
15 g smör
1 tsk pepparkakskryddor
0,3 g pomerans

ARBETSBESKRIVNING
Väg upp alla ingredienser i en liten kastrull.
Värm på låg värme tills 80% av chokladen är smält.
Ta från plattan och vispa ganachen slät.
Sänk ned kastrullen i ett kallt vattenbad och rör tills fyllningen är 27–29°C. Spritsa i chokladskal.

  • Callebaut 823 33,6% 1 kg

    Callebaut 823 är en ikonisk ljus couvertyrchoklad med stor kropp och balanserat karamelliga toner som fungerar i de flesta tillämpningar, men förtunnas 5-10% för gjutning och doppning.

    215,-
  • Glykos 1 kg

    Glukossirap för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering. Tillverkad i Frankrike.

    125,-

Titel

Till toppen