Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
Certifiering: Bee Friendly

Cacao Barry Praline Feuilletine varuprov 50 g
25,-
I lager
I lager
Artikelnr: 3346-1
Kategorier: Cacao Barry, Övriga råvaror, Prover på Cacao Barry Praline Feuilletine
Ingredienser
Socker, finsmulade kex med smör (VETEmjöl, socker, smörkoncentrat, (MJÖLK) (8,13%), MJÖLKsocker, MJÖLKprotein, salt,
maltextrakt (KORN), sötningsmedel: E500ii, MJÖLKchokladöverdrag 21,5% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, vattenfritt mjölkfett, naturlig vaniljarom), HASSELNÖT, MANDLAR, vegetabiliskt fett (solros), emulgeringsmedel: SOJAlecitin.
Näringsdekl. Per 100g
Energi: 536 kcal / 2243 kJ
Fett: 30,8 g
varav mättat fett: 7,3 g
Kolhydrater: 56,1 g
varav sockerarter: 47,1 g
Protein: 6,6 g
Salt: 0,26 g
Fett: 30,8 g
varav mättat fett: 7,3 g
Kolhydrater: 56,1 g
varav sockerarter: 47,1 g
Protein: 6,6 g
Salt: 0,26 g
Bäst före
2026-03-26
Mer information
Om fyllningen skall användas tillsammans med en ganache (eller annan fyllning som innehåller vatten) i samma pralin bör de bägge fyllningarna hållas åtskilda med hjälp av en fuktspärr av solid choklad. Annars kan fukten i ganachen göra att feuilletien förlorar en del av sitt krisp. Värm gärna fyllningen till 28-30°C innan den spritsas i.
Relaterade produkter
-
Glykos 7 kg
Glukossirap (ett annat namn för glykos) för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering.
495,- -
Pepparmyntsolja 10 ml
Pepparmyntolja från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Flaska med droppkork.
69,- -
Sale!
Töufood Sorbitol 130 g ÖVERLAGER
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache. Pulverform.
95,-Det ursprungliga priset var: 95,-.75,-Det nuvarande priset är: 75,-. -
Cacao Barry Praliné Amandes Noisettes 50% 1 kg
Mellanrostad praliné av 25% hasselnötter och 25% mandlar. Med sammetslen textur, djupa smaker och gyllene kulör.
395,-