Lakrids by Bülows lakritssyrup är söt men med en underliggande fin friskhet. Dessutom är den högviskös (trögflytande) vilket gör att den utöver användning i ganacher kan ringlas över desserter, glass och mycket mer. Kan enkelt konverteras till saltlakritssirap genom blandning med salmiaksalt.
Pralin Feulletine är en krispig blandning av krossade crêpe dentelles, mandel- och hasselnötspraliné samt mjölkchokladcouvertyr. Ett enkelt sätt att addera crunch till dina kreationer.
Certifiering: Bee Friendly
Glasfiberförstärkt silikonbaserad duk. Kan användas i temperaturspannet –40 till +280 °C och garanterar en non-stick funktion oavsett bakverk. Originalprodukt tillverkad i Frankrike av Demarle för Matfer.
Glasfiberförstärkt silikonbaserad duk. Kan användas i temperaturspannet –40 till +280 °C och garanterar en non-stick funktion oavsett bakverk. Originalprodukt tillverkad i Frankrike av Demarle för Matfer.
Glasfiberförstärkt silikonbaserad duk. Kan användas i temperaturspannet –40 till +280 °C och garanterar en non-stick funktion oavsett bakverk. Originalprodukt tillverkad i Frankrike av Demarle för Matfer.
Krämig karamelliserad vit choklad med kraftig mjölkkaraktär, liten sälta och en underbart len kolasmak. Malmö Blond är en ljuvlig couvertyr som är svår att motstå. När du prövat den kommer du förstå.
Krämig karamelliserad vit choklad med kraftig mjölkkaraktär, liten sälta och en underbart len kolasmak. Malmö Blond är en ljuvlig couvertyr som är svår att motstå. När du prövat den kommer du förstå.
Mörk couvertyr från Original Beans med kakaohalt på 62%. Kakaobönorna kommer regnskogen Mache Chindul i Esmeraldaregionen i norra Ecuador. Couvertyren har djupa chokladtoner med relativt mycket syra och med inslag av pepparkaka. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Alkaliserat kakaopulver med kraftfull, bitter kakaosmak. Blommiga toner med inslag av cookies och sesam. Kulören går åt det kolsvarta hållet. 100% kakao varav 10-11% kakaosmör. PH 6,7-7,1.