LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-
  • Sale!

    Ballongvisp Matfer 300 mm KAMPANJ

    Visphuvud av wire i rostfritt stål som bibehåller formen. Greppvänligt och vattentätt handtag i kompositmaterialet Exoglass. Längden anger vispens totala längd. Tillverkad i Frankrike.

    Det ursprungliga priset var: 275,-.Det nuvarande priset är: 206,-.
  • Sale!

    Distans aluminium 10x20x350 mm 2-pack KAMPANJ

    Svensktillverkade.
    Kit med två distanser i aluminium. Två formar ur 2000-serien får plats i bredd. Handdisk.

    Det ursprungliga priset var: 235,-.Det nuvarande priset är: 176,-.
  • Sale!

    Centreringssprint Chocolate World KAMPANJ

    Sprint för centrering av två stycken dubbelformar från Chocolate World.

    Det ursprungliga priset var: 30,-.Det nuvarande priset är: 23,-.
  • Sale!

    Klämma 24 mm Chocolate World KAMPANJ

    Klämma för sammanhållning av två stycken dubbelformar med tjockleken 24 mm.

    Det ursprungliga priset var: 30,-.Det nuvarande priset är: 23,-.
  • Sale!

    Bomullsvantar Medium KAMPANJ

    Det ursprungliga priset var: 45,-.Det nuvarande priset är: 34,-.
  • Grundbok i pralintillverkning

    Grundbok i pralintillverkning behandlar ingående de centrala delarna temperering, gjutning, lockning och ganache med optimerad hållbarhet. Den omfattar även målning, caramel, fondant, pralinémassa, skyltprodukter, julpraliner, choklad­kakor och doppningsteknik. Många recept är enkla och kräver få special­verktyg, andra mer tekniskt utmanande. Vissa kan genomföras på en timme medan somliga är mer tidskrävande. Författare är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.

    295,-
  • Chokladikum

    Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept som inte kräver termometer eller pralinform och lite svårare tekniker. Pralinerna blir veganska samt alkoholfria och kan göras glutenfria.
    Ingela Svedbro har även skrivit Grundbok i pralintillverkning.

    325,-
  • Julpraliner

    Julpraliner innehåller recept på advents- och nyårspraliner samt spreads, fudge och gräddbullar. Svårighetsgraden är steget högre än grundboken, med lite mera avancerade målningstekniker och fyllningar i flera lager. Som ett stöd till dig som säljer har recepten ett AW-värde. Genom att mäta halten fritt vatten, Available Water, med ett speciellt instrument får produkterna en teoretisk hållbarhetstid. Författare till boken är Ingela Svedbro, grundare av Nora Chokladskola.

    345,-
  • XOK

    XOK bjuder på en riktig djupdykning i nougat- och chokladbarvärlden – en unik bok av David Gil och Ingrid Serra. 416 sidor. 62 olika kreationer. 260 recept. Grundläggande ingredienser, teorier och tekniker för giandujas, marsipaner, ganacher, traditionella nougater, toppingar och mycket mer.

    835,-
  • The Chocolatier’s Kitchen – Callebaut

    The Chocolatier's Kitchen – resultatet av ett mångårigt arbete, är ett ambitiöst referensverk på 3,5 kg. Värt att nämna är att recepten är graderade i olika shelf life-klasser, från ett par veckor upp till flera månader.

    1 495,-
Till toppen