Kumabo är en extra mörk och bitter choklad som tillverkas av kakaobönor från Tanzania, Ghana och Sao Thomé. Smaken har påtaglig fruktighet och med arom av rött te.
Detta parti med kort datum kan användas som tempereringshjälpmedel till och med maj månad 2024. Därefter kan vi inte garantera att kakaosmörkristallerna är tillräckligt stabila för ändamålet. För chokladförtunning och liknande fungerar den dock långt in på hösten vid torr och sval (12-20 grader).
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Carma Black Zabuye är den kulörmässigt mörkaste chokladen på marknaden. Kärv och med framträdande bitterhet. Används med fördel tillsammans med White Nuit Blanche i grafiska skapelser.
Spritspåsar med planomått 300x160 mm. Extra greppvänlig yta. Dubbla svetsfogar för maximal styrka. Steril insida. Klarar temperaturer från -30°C till +110°C. Tillverkad i Sverige av kee plastics.
Spritspåsar med planomått 450x225 mm. Extra greppvänlig yta. Dubbla svetsfogar för maximal styrka. Steril insida. Klarar temperaturer från -30°C till +110°C. Tillverkad i Sverige av kee plastics.
Framsidesetiketten saknas på detta paket, i övrigt inga konstigheter
Alkaliserat kakaopulver med balanserad smak av mörk choklad och kryddiga toner med inslag av trä. 100% kakao varav 22-24% kakaosmör. PH 7,7-8,1.
Cerealier med överdrag av mörk choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.