Varukorg totalbelopp

Delsumma 95,-
Frakt
Beräkna frakt
Totalt 95,-
Varav moms10,18,-

Varukorg totalbelopp

Delsumma 95,-
Frakt
Beräkna frakt
Totalt 95,-
Varav moms10,18,-
LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Den här pralinen smakar som klassikern inlagda päronhalvor med after-eight, en riktig nostalgirea i pralinform.

PRALINFORM
1 x CW1387
För att beställa formen- mejla till order@marron.se. Leveranstiden är 7 dagar.

PRALINSKAL
400 g ljus choklad

PÄRONGELÉ
140 g päronjuice eller puré
10 g citronsaft
76 g strösocker
2,3 g agar agar
1/4 krm natriumbensoat

Ställ en stålram 140×140 mm på en bakduk i silikon.
Väg upp alla ingredienser i en liten kastrull.
Värm till 90-95°C under stängning omrörning.
Sjud sedan i 3 minuter. Koka ej.
Blanda ut natriumbensoaten med 1 dl av gelén. Blanda ner detta i hela gelésatsen.
Häll ut i stålramen att stelna.
Stansa ut cirklar 20 mm i diameter med en tyll.

MINTGANACHE
55 g Callebaut 811 54,5%
10 g smör
10 g glykos
25 g vispgrädde
1 droppe pepparmyntolja

Förbered ett kallt vattenbad.
Väg upp grädden i en liten kastrull och värm tills det börjar bubbla. Kyl kastrullen i vattenbadet ett par sekunder.
Väg upp alla ingredienser i kastrullen ihop med grädden.
Värm ganachen på låg värme under omrörning med slickepott. Ta kastrullen från plattan när 80 % av chokladen är smält. Rör ganachen slät.
Kyl fyllningen till 28–29 °C under omrörning i vattenbadet.
Häll upp i en liten spritspåse och fyll med ca 3 g i varje fack. Måtta så att det blir lagom mängd ganache-gelé. Det behövs ca 2 mm till locken.
Stryk ut tempererad choklad på ett överföringsark, ca 2 mm tunt. Lägg arket med smörsidan mot gelén. Skrapa av överskottet med en metallskrapa (så att det bara blir choklad i och ej mellan facken).
Låt stelna i rumstemperatur i 10 minuter. Ställ sedan formen i kylskåp i 30 minuter för skalen att krympa.

  • Sale!

    Callebaut 811 54,5% 1 kg

    811 är en av Callebauts verkliga klassiker. Robust, rund och välbalanserad och med mild syra fungerar den i ett stort antal tillämpningar.

    Det ursprungliga priset var: 375,-.Det nuvarande priset är: 338,-.
  • Sale!

    Callebaut 823 33,6% 1 kg

    Callebaut 823 är en ikonisk ljus couvertyrchoklad med stor kropp och balanserat karamelliga toner som fungerar i de flesta tillämpningar, men förtunnas 5-10% för gjutning och doppning.

    Det ursprungliga priset var: 375,-.Det nuvarande priset är: 338,-.
  • Sale!

    Callebaut 823 33,6% 1 kg NÅGOT KORT DATUM

    Callebaut 823 är en ikonisk ljus couvertyrchoklad med stor kropp och balanserat karamelliga toner som fungerar i de flesta tillämpningar, men förtunnas 5-10% för gjutning och doppning.

    Det ursprungliga priset var: 375,-.Det nuvarande priset är: 325,-.
  • Glykos 1 kg

    Glukossirap (ett annat namn för glykos) för konfektyrer och desserter. Förhindrar kristallisering.

    95,-
  • Pepparmyntsolja 10 ml

    Pepparmyntolja från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Flaska med droppkork.

    69,-
Till toppen