Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
Cacao Barry Mycryo 550 g
215,-
Slut i lager
Slut i lager
Fett: 100 g
varav mättat fett: 60 g
Kolhydrater: 0,0 g
varav sockerarter: 0,0 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g
Läs mer om temperering med Mycryo i kunskapsbanken.
Relaterade produkter
-
Lockningsstencil för tryffelskal
Stencil från IBC Belgium som avsevärt förenklar lockningen av tryffelskal.
595,- -
Sale!
Callebaut Mycryo 600 g *kort datum*
Detta parti med kort datum kan användas som tempereringshjälpmedel till och med maj månad 2024. Därefter kan vi inte garantera att kakaosmörkristallerna är tillräckligt stabila för ändamålet. För chokladförtunning och liknande fungerar den dock långt in på hösten vid torr och sval (12-20 grader).
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.245,-95,- -
Töufood Sorbitol 130 g
Används för att reducera tillgången på fritt vatten i ganache. Pulverform.
95,- -
Callebaut Hazelnut Bresilienne 1 kg
Hackade och karamelliserade hasselnötter. Kan närmast beskrivas som toppingen på GB:s glassklassiker 88:an.
295,-