Callebaut Ecuador är en ljus choklad med mycket kropp och rostade, krämiga och karamelliga toner och med inslag av fruktiga dito. Denna produkt hette tidigare Arriba. Inget har förändrats förutom namnet.

Callebaut Velvet Ecuador 39% 2,5 kg
1 175,-
I lager
I lager
Artikelnr: 3810
Kategorier: Callebaut, Choklad, Förändringar hos Cacao Barry och Callebaut
Fluiditet
4/5 – läs mer om fluiditet här
Ingredienser
Socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa Ecuador, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel: lecitin, naturlig vaniljarom. Kakao min 39%.
Näringsdekl. Per 100g
Energi: 573 kcal / 2397 kJ
Fett: 39 g
varav mättat fett: 24 g
Kolhydrater: 44 g
varav sockerarter: 43 g
Protein: 9,1 g
Salt: 0,24 g
Fett: 39 g
varav mättat fett: 24 g
Kolhydrater: 44 g
varav sockerarter: 43 g
Protein: 9,1 g
Salt: 0,24 g
Bäst före
2027-01-26
Relaterade produkter
-
Callebaut 70-30-38 70,5% 2,5 kg
En lite bittrare allround-choklad som passar till både gjutning, doppning och fyllningar.
795,- -
Cacao Barry Zéphyr Caramel 35% 2,5 kg
Intensiv smak av mjölkig karamell och bra sälta som för tankarna till en Caramel au beurre salé. Bra couverture till skal. Tempereras som vit.
1 395,- -
Cacao Barry Alunga 41,3% 1 kg
Alunga är en mjölkchoklad med en lite intensivare kakaosmak. Den har också rostade toner och en tydlig smak av mjölk, men är inte lika söt som många andra.
495,- -
Sale!
Cacao Barry Saint Dominigue 70% 1 kg ÖVERLAGER
Bönorna till Cacao Barrys Saint Dominigue odlas på grönskande öar i Stora Antillernas skärgård. Chokladen har en fruktig och exotisk smak med exceptionellt lång eftersmak. Toner av kryddor, vin och oliver.
495,-Det ursprungliga priset var: 495,-.425,-Det nuvarande priset är: 425,-.











