Kexkulor med överdrag av caramel-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Kexkulor med överdrag av caramel-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
Kexkulor med överdrag av Ruby-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
295,-Det ursprungliga priset var: 295,-.195,-Det nuvarande priset är: 195,-.
Kexkulor med överdrag av Ruby-choklad. Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig.
69,-Det ursprungliga priset var: 69,-.49,-Det nuvarande priset är: 49,-.