Mörk couvertyr från Original Beans med kakaohalt på 62%. Kakaon i denna choklad är den första och enda att komma ut från nationalparken Sierra Nevada i norra Colombia. Chokladen har toner av söta kryddor, lakrits och sesamris. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Mörk couvertyr från Original Beans med kakaohalt på 62%. Kakaobönorna kommer regnskogen Mache Chindul i Esmeraldaregionen i norra Ecuador. Couvertyren har djupa chokladtoner med relativt mycket syra och med inslag av pepparkaka. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Ljus couvertyr från Original Beans med kakaohalt på 40%. Kakaobönorna kommer regnskogen Mache Chindul i Esmeraldaregionen i norra Ecuador. Couvertyren har toner av rostade jordnötter och smöriga kakor. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Arhuaco 82% är en mörk choklad från Original Beans med toner av lakrits och sesam. Den framställs av Busincharikakao från Arhuacoterritoriet i nordöstra Colombia.
Piura 75% är en mörk choklad från Original Beans med toner av röda bär och pekan. Chokladen är tillverkad av den mycket ovanliga Blankokakaon som växer i Piuradalen i nordvästra Peru.
Virunga 70% är en choklad med stor kropp och har inslag av körsbär och svart te. Den tillverkas av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo.