-
Callebaut Ecuador 70,4% 250 g
Ytterligare en Single Origin från Callebaut. Den är tillverkad av Ecuadors ”nationalkakaoböna”, Forasteron. Mild, lite kryddig smak med lätt syrlig eftersmak. En bra allroundchoklad.
130,- -
Cacao Barry Alto el Sol 65% ekologisk 1 kg
Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en smak som dröjer sig kvar i gommen.
625,- -
Cacao Barry Alto el Sol 65% ekologisk 250 g
Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en smak som dröjer sig kvar i gommen.
175,- -
Cacao Barry Madirofolo 65% ekologisk 1 kg
Madirofolo är en välbalanserad, ekologisk, mörk couvertyr med fruktiga och syrliga toner.
625,- -
Cacao Barry Madirofolo 65% ekologisk 250 g
Madirofolo är en välbalanserad, ekologisk, mörk couvertyr med fruktiga och syrliga toner.
175,- -
Cacao Barry Équateur 76% 1 kg
Équateur är en couvertyr med hög fluiditet som har kraftig bitterhet, generös fruktighet med toner av banan och trä. Arriba National från Ecuador.
525,- -
Out of stock
Cacao Barry Fleur de Cao 70% 5 kg
Fleur de Cao är en kompromisslös blandning av det bästa från Latinamerika och Afrika. Arriba- och Forasterobönor skapar tillsammans en intensiv, bitter choklad med balanserad syra, subtila blommiga toner med inslag av röda bör, lakrits, trä och banan.
2 395,- -
Cacao Barry Venezuela 72% 2,5 kg
Venezuela är en choklad med hög fluiditet som är välbalanserad och intensiv med rostade, bittra och fruktiga toner. Tillverkad av venezuelanska trinitario och criollobönor. Fri från sojalecitin.
1 295,- -
Cacao Barry Venezuela 72% 1 kg
Venezuela är en tunnflytande, välbalanserad intensiv couvertyr med rostade, bittra och fruktiga toner. Tillverkad av venezuelanska trinitario och criollobönor. Fri från sojalecitin.
575,- -
Cacao Barry Mexique 66% 1 kg
Mexique är en mörk couvertyr med initialt syrliga toner som övergår i kryddiga dito med inslag av lakrits och trä. Mexikanska kakaobönor, huvudsakligen Forastero.
525,-