Varukorg totalbelopp

Delsumma 1 495,-
Frakt
Beräkna frakt
Totalt 1 495,-
Varav moms84,62,-

Varukorg totalbelopp

Delsumma 1 495,-
Frakt
Beräkna frakt
Totalt 1 495,-
Varav moms84,62,-
LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-

Dessa lakritsmustaschpraliner har en fyllig smak av lakrits och riktigt mörk choklad i kombination med en brynt smörkräm med krisp av lakritsgranulat. Passar perfekt till Blå november och Fars dag.

Receptet ger 42 praliner á 12,5 g
Pralinform: 2 x Martellato MA1063 Joe

PRALINSKAL

Ingredienser:
750 g Carma Black Zabuye 83%

Arbetsbeskrivning:
Temperera chokladen och gjut pralinskal i mustaschformarna.

LAKRITSKOLA

Ingredienser:
150 g strösocker
25 g glykos
50 g vatten
130 g vispgrädde 36%
40 g Lakrids by Bülow Liquorice syrup
3 g Lakritsfabriken Premium liquorice powder
2 krm salmiaksalt
30 g Carma Black Zabuye 83%

Arbetsbeskrivning:
Väg upp strösocker, glykos och vatten i en kastrull. Koka på medelhög värme. Väg upp vispgrädden och lakritsingredienserna i en annan kastrull. Varmhåll mellan 60-95 °C.

När sockret är ljust, bärnstensfärgat ställs kastrullen av från plattan. Häll skyndsamt ned grädden genom en finmaskig sil. Rör om med en träslev tills koket avstannar.

När kolan svalnat till cirka 80 grader tillsätts chokladen. Låt svalna i rumstemperatur till 30°C. Mixa kolan i 2 minuter innan pralinskalen fylls till 50%.

BRYNT SMÖRKRÄM

Ingredienser:
60 g smör
75 g Malmö Mjölk 44%
1 msk Lakritsfabriken Organic liquorice granules

Arbetsbeskrivning:
Bryn smöret på medelvärme under ständig vispning. Avstanna koket i ett kallt vattenbad. Tillsätt chokladen och lakritsgranulaten. Rör om tills temperaturen sjunkit till 30°C.

Spritsa som sista lager. För att undvika stopp rekommenderas att klippa ett hål om ca 8 mm och att hålla spritspåsen horisontellt under arbetet. Spara 1-2 mm upp till kant.

Locka dag två med tempererad Carma Black Zabuye 83%.

Till toppen