Choklad, grädde och smör är några av basingredienserna i en klassisk ganache. I det här paketet ingår sex hållbarhetsberäknade basrecept på ganache med alkohol och bär- med cirka 100 olika förslag på smaksättare, tre naturella ganacher och tre växtbaserade. Recepten återfinns även i senaste utgåvan av Grundbok i pralintillverkning.
Dessa exklusiva praliner tar bara tre timmar att göra från tempering till lockning. Samma choklad används i pralinskal och fyllning. Instruktionerna beskriver grundligt alla moment och tekniker – du behöver inga förkunskaper.
Arhuaco är en mörk ekologisk mörk couvertyr med toner av lakrits och sesam. Den framställs av Busincharikakao från Arhuacoterritoriet i nordöstra Colombia. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Udzungwa är en ekologisk mörk couvertyr framställd av mycket ovanliga trinitariobönor från Udzungwa Park i Tanzania. Den har en lekfull smakprofil med toner av apelsin och toffee. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Kraftfull och välbalanserad ekologisk mörk couvertyr med toner av körsbär och svart te. Couvertyren produceras av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Beni Wild 66% är en ekologisk mörk couvertyr med toner av fruktig honung och jasminte. Chokladen tillverkas av den ovanliga och vildväxande Beniano-kakaon från Beniregionen i norra Bolivia. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
1 195,-Det ursprungliga priset var: 1 195,-.1 045,-Det nuvarande priset är: 1 045,-.
Cusco 65% från Original Beans är en ekologisk mörk couvertyr tillverkad av den sällsynta Chuncho-kakaon från Peru. Tonerna av ananas och melon gör detta till en couvertyr med tydlig karaktär av tropiska fukter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Femmes de Virunga 55% från Original Beans är en ekologisk "dark milk"-couvertyr med toner av rostade nötter och cappuccino tillverkad av den ovanliga Amelonadokakaon. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.