Vad är egentligen skillnaden mellan Callebaut Ruby 33,6%, Callebaut Ruby 47,3% och Carma Ruby Az...
Mona Lisa Studio i Belgien är nu i full färd att producera en ny serie överföringsark som pas...
Vi får många frågor hur prognosen för Callebaut NXT M_LK ser ut. Dessvärre är chokladen pro...
Från Martellatos vårkollektion 2024 kommer 21MA1063 Aotrom, formgiven av Camila G. Elizalde. De...
Ultra-spritspåsarna från kommer utgå ur vårt sortiment, därför säljs kvarvarande lager til...
En fortsatt hög efterfrågan på kakao i kombination med dåliga skördar i Västafrika driver u...
I lager finns nu The Pastry Alphabet som behandlar en rad dessertrecept, The Cacao Alphabet som, precis som namnet antyder ...
Snövit från Malmö Chokladfabrik har en lyxig mängd mjölk och lite lägre sockerhalt. Innan t...
På chokladfärgernas produktsidor, och i ingressen till chokladfärgsidan, finns nu en länk til...
Exklusivt för MARRON har Ingela Svedbro skapat fyra nya pralinrecept. Recepten har vårkänsla o...
Nu finns en ny laddning av The Chocolatier’s Kitchen på hyllan för leverans omgående.
Vi gläntar på dörren till våren med sju nya askmotiv. Askarna finns i två storlekar: 105...
Har du en delikatessbutik eller en HoReCa-relaterad verksamhet och vill erbjuda era kunder pralin...
Från samma tillverkare som vår populära miniprecisionsvåg har vi nu en större våg som klara...
Nu finns inte bara pektin, optimal för tillverkning av Pâte de Fruits, åter i lager – vi har...
Tryffelpulver är ett enkelt och snyggt sätt att särskilja tryfflarnas olika smaksättningar. O...
Tre av 2024 års formnyheter är frukter av designsamarbeten mellan Nora Chokladskola och Chocola...
I Höganäs tillverkar Gustavo Marun och Ana María Contreras tillsammans med deras medarbetare c...
Formmodellen 6024 påminner en del om Chocolate Worlds ikoniska klassiker CW2295, men är aningen...
Sedan tidigare har vi Van Houten Gold chokladdryckspulver, men nu kompletterar vi sortimentet med...
Det är med stor glädje vi nu presenterar frukten av det senaste samarbetet mellan Nora Choklads...
Du har väl inte missat att du kan specialbeställa formar ur hela Chocolate Worlds sortiment? Du...
Franska Cacao Barry har lansererat en helt ny serie kakaopulver med inte mindre än åtta(!) olik...