Chokladfackhandeln MARRON drivs av Nora Chokladskola AB. © 2022. Alla rättigheter reserverade.
LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-
  • Färgat kakaosmör vit

    Vit kakaosmörbaserad chokladfärg. Kan användas på en mängd olika sätt – allt från airbrushmålning till stänk- och fingermålning. Idealisk arbetstemperatur 30 °C.

    225,-
  • Sukrin chokladmousse 85 g

    Sukrin chokladmousse innehåller 4 portioner á 85 kcal. En portion blandas med 2 dl lättmjölk*, mixas kraftigt och ställs i kylskåp i minst en timme före servering.
    *Gör laktosfri mousse genom att blanda pulvret med laktosfri mjölk eller mandelmjölk.

    45,-
  • Sukrin Marzipan 200 g

    Sukrin Marzipan är lika god som vanlig marsipan men är utan tillsatt socker. Produkten är vegansk och har ett bra näringsinnehåll.

    65,-
  • Sukrin Syrup Gold 450 g

    Sukrin Syrup Gold har en neutral sötma och kan användas i pralinfyllningar som ersättning till invertsocker och glykos. Sirapen innehåller majsfiber som har samma hälsofördelar som spannmål, frukt och grönsaker. Lösliga majsfiber kan förbättra tarmhälsan och har prebiotiska egenskaper. Dessutom är lösliga majsfiber blodsockerreglerande och ökar kalciumupptagningen vilket är bra för benstrukturen.

    105,-
  • Sale!

    Cacao Barry Evocao 72% 2,5 kg

    Vi har fått in ett fåtal påsar med kort datum från tillverkaren som säljs till reducerat pris. Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj.
    Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp.
    OBS! Värms ej över 40 °C.

    525,-
  • Sale!

    Cacao Barry Evocao 72% 500 g

    Vi har fått in ett fåtal påsar med kort datum från tillverkaren som säljs till reducerat pris. Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj.
    Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp.
    OBS! Värms ej över 40 °C.

    135,-
  • Cacao Barry Alto el sol 65% ekologisk 1 kg

    Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en smak som dröjer sig kvar i gommen.

    315,-
  • Cacao Barry Madirofolo 65% ekologisk 1 kg

    Madirofolo är en välbalanserad, ekologisk, mörk couvertyr med fruktiga och syrliga toner.

    345,-
  • Cacao Barry Fleur de Cao 70% 5 kg

    Fleur de Cao är en kompromisslös blandning av det bästa från Latinamerika och Afrika. Arriba- och Forasterobönor skapar tillsammans en intensiv, bitter choklad med balanserad syra, subtila blommiga toner med inslag av röda bör, lakrits, trä och banan.

    1 195,-
  • Cacao Barry Équateur 76% 1 kg

    Équateur är en couvertyr med hög fluiditet som har kraftig bitterhet, generös fruktighet med toner av banan och trä. Arriba National från Ecuador.

    295,-

Title

Go to Top