LEV.TID 1-2 DAGAR ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎FRAKT TILL DHL SERVICE POINT 59,-
 • Chocolate – Ramon Morató

  Chocolate av Ramon Morató är prisbelönt (Gourmand World Cookbook Awards) och ansedd som en av de allra bästa böckerna inom ämnet. Med sina 416 sidor omfattar den 200 recept och behandlar allt från mousser, tryfflar, fyllningar, råmaterial och de viktigaste teknikerna vid pralintillverkning. Sjätte utgåvan.

  1 295,-
 • Sukrin Chocolate Drink 250 g

  Sukrin chocolate drink är ett sockerfritt chokladdryckspulver som fungerar lika bra i kall som varm mjölk. Den är sötad med Sukrin och stevia, innehåller bara 6 kcal per portion och är vegansk. En påse om 250 gram chokladdryckspulver ger 30 st glas med diabetesvänlig chokladdryck.

  85,-
 • Sukrin chokladmousse 85 g

  Sukrin chokladmousse innehåller 4 portioner á 85 kcal. En portion blandas med 2 dl lättmjölk*, mixas kraftigt och ställs i kylskåp i minst en timme före servering.
  *Gör laktosfri mousse genom att blanda pulvret med laktosfri mjölk eller mandelmjölk.

  45,-
 • Out of stock

  Sukrin Marzipan 200 g

  Sukrin Marzipan är lika god som vanlig marsipan men är utan tillsatt socker. Produkten är vegansk och har ett bra näringsinnehåll.

  65,-
 • Sukrin Syrup Gold 450 g

  Sukrin Syrup Gold har en neutral sötma och kan användas i pralinfyllningar som ersättning till invertsocker och glykos. Sirapen innehåller majsfiber som har samma hälsofördelar som spannmål, frukt och grönsaker. Lösliga majsfiber kan förbättra tarmhälsan och har prebiotiska egenskaper. Dessutom är lösliga majsfiber blodsockerreglerande och ökar kalciumupptagningen vilket är bra för benstrukturen.

  105,-
 • The Cacao Alphabet – Cacao Barry

  The Cacao Alphabet från Cacao Barry är en ny receptbok där kakaopulvret står i centrum. Den beskriver ingående hur kakaopulver med exempelvis olika fetthalter påverkar resultatet. Den är indelad i sex olika huvudkapitel: kakor, drinkar, krämer/mousser, glasyrer/sorbeter, degar och övrigt. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, det mest lämpliga kakaopulvret att använda, tillämpning, tips, vetenskaplig beskrivning, förvaring och allergener.

  495,-
 • The Chocolatier’s Kitchen – Callebaut

  The Chocolatier's Kitchen – resultatet av ett mångårigt arbete, är ett ambitiöst referensverk på 3,5 kg. Värt att nämna är att recepten är graderade i olika shelf life-klasser, från ett par veckor upp till flera månader.

  1 495,-
 • The Pastry Alphabet – Cacao Barry

  The Pastry Alphabet från Cacao Barry är en samling grundläggande dessertrecept. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel: kakor, krämer/mousser, glasyrer och degar. I varje kapitel finns för varje recept utöver foto, även karaktäristik, tillämpning, tips, förvaring, allergener och en vetenskaplig beskrivning. Alla mått är i gram.

  495,-
 • Cacao Barry Evocao 72% 2,5 kg

  Cacao Barry Evocao är en couvertyr tillverkad till 100% av kakaofrukten. Inget annat har tillsatts – inget raffinerat socker, inget lecitin, ingen vanilj.
  Evocao är en explosion av fräscha och fruktiga citrustoner i kombination med sötma från kakaofruktspulp.
  OBS! Värms ej över 40 °C.

  875,-
 • Cacao Barry Alto el sol 65% ekologisk 1 kg

  Alto el Sol-plantagen i Peru producerar en kakao som är mycket fyllig. De dominerande syrliga tonerna, criollokaraktären och röda bär ger den här couvertyren en smak som dröjer sig kvar i gommen.

  395,-

Titel

Till toppen