Dessa exklusiva praliner tar bara tre timmar att göra från tempering till lockning. Samma choklad används i pralinskal och fyllning. Instruktionerna beskriver grundligt alla moment och tekniker – du behöver inga förkunskaper.
Kraftfull och välbalanserad mörk couvertyr med toner av körsbär och svart te. Couvertyren produceras av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Kraftfull och välbalanserad mörk couvertyr med toner av körsbär och svart te. Couvertyren produceras av den ovanliga Amelonadokakaon som växer i Virunga National Park, Kongo. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Beni Wild 66% är en mörk couvertyr med toner av fruktig honung och jasminte. Chokladen tillverkas av den ovanliga och vildväxande Beniano-kakaon från Beniregionen i norra Bolivia. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Beni Wild 66% är en mörk couvertyr med toner av fruktig honung och jasminte. Chokladen tillverkas av den ovanliga och vildväxande Beniano-kakaon från Beniregionen i norra Bolivia. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Cusco 65% från Original Beans är en mörk couvertyr tillverkad av den sällsynta Chuncho-kakaon från Peru. Tonerna av ananas och melon gör detta till en couvertyr med tydlig karaktär av tropiska fukter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Mörk couvertyr från Original Beans. Len och krämig i sin karaktär, med blommiga toner och inslag av tropisk frukt och nötter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Mörk couvertyr från Original Beans. Len och krämig i sin karaktär, med blommiga toner och inslag av tropisk frukt och nötter. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.
Femmes de Virunga 55% från Original Beans är en "dark milk"-couvertyr med toner av rostade nötter och cappuccino tillverkad av den ovanliga Amelonadokakaon. Tillverkas i Schweiz av Max Felchlin AG.