Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger. Räcker till temperering av 5 kg choklad.

Callebaut Mycryo 75 g KAMPANJ
95,- Det ursprungliga priset var: 95,-.86,-Det nuvarande priset är: 86,-.
I lager
I lager
Fett: 100 g
varav mättat fett: 60 g
Kolhydrater: 0,0 g
varav sockerarter: 0,0 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g
Läs mer om temperering med Mycryo i kunskapsbanken.
Om du råkar ”sitta” på ett överlager av Mycryo som behöver gå åt, glöm då inte att Mycryo går precis lika bra att använda som förtunning. Så behöver du inte komplettera med kakaosmörpellets.
Relaterade produkter
-
Sale!
Tryffelskal vita Mona Lisa 504 st KAMPANJ
Runda tryffelskal tillverkade av choklad från Callebaut. 2,6 g / 25 mm. Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.
1 195,-Det ursprungliga priset var: 1 195,-.1 076,-Det nuvarande priset är: 1 076,-. -
Sale!
Callebaut Mycryo 600 g KAMPANJ
Kakaosmör i pulverform för enkel temperering av choklad samt förtunning t ex vid arbete med trögflytande chokladsorter eller chokladfärger.
575,-Det ursprungliga priset var: 575,-.518,-Det nuvarande priset är: 518,-. -
Mona Lisa Chocolate flakes Dark small 1 kg
Chokladflakes med oregelbunden form, perfekta att toppa på praliner, desserter och glass. Och inte minst att rulla Brigaderio i.
395,- -
Sale!
Callebaut kakaosmör 100 g KAMPANJ
Deodoriserat kakaosmör i pelletsform för bland annat förtunning av couvertyr och uppblandning av färgpigment.
95,-Det ursprungliga priset var: 95,-.85,-Det nuvarande priset är: 85,-.











