Invertsocker används primärt för att förlänga hållbarheten hos en ganache genom att binda dess fria vatten. Motverkar också uttorkning och är antikristalliserande. Tillverkas genom spjälkning (invertering) av sackaros till lika delar glukos och fruktos. Vattenhalt c:a 18%.
Invertsocker Trimolin 2 kg
215,-
I lager
I lager
Fett: 0 g
varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 82 g
varav sockerarter: 82 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
Då detta är en ren sockerprodukt håller den åtskilliga månader efter bäst före-datumet passerat. Men som med alla livsmedel gäller ”titta / lukta / smaka”. Öppnad förpackning förvaras svalt.
Relaterade produkter
-
Pistageessence 25 ml
Pistageessence från Stockholms Aeter & Essencefabrik AB. Dosering 3-5 ml/liter. Droppkork.
45,- -
Mona Lisa White Chocolate Crispearls 800 g
Cerealier med överdrag av vit choklad.
225,-
Ska den användas i en pralin, håll den i så fall åtskild från ganache m.h.a. en fuktspärr eller använd en helt fuktfri fyllning som exempelvis en nötmassa. I annat fall kan kexkärnan lösa upp sig. -
Mona Lisa Chocolate flakes Dark small 1 kg
Chokladflakes med oregelbunden form, perfekta att toppa på praliner, desserter och glass.
235,- -
Out of stock
Tryffelskal ljusa Mona Lisa 504 st
*Åter i lager 2024-04-30*
895,-
Runda tryffelskal tillverkade av choklad från Callebaut. 2,6 g / 25 mm.
Förpackningen innehåller 8 kartor á 63 st.